Spaghetti Frisør

Et lite tips før 17.mai

Postet av Spaghetti Frisør den 27. Apr 2018

17. mai nærmer seg med stormskritt! Dagen hvor alle våre landsmenn samles ute for å feire grunnlovsdagen. Dagen hvor vi pynter oss fra topp til tå! Håret er viktig på en dag som denne, så book time før det er for sent! Slitte tupper og ettervekst passer ikke like bra til bunad som en nydelig blank farge og sunt hår :D

Det samme gjelder dere gutter! Sørg for at hår- og skjeggklippen er fresh!
NOMINASJON

Postet av Spaghetti Frisør den 12. Apr 2018

Per Kristian er nominert til ÅRETS FRISØR!! 

På lørdag braker det løs med Adam og Eva gruppen sin store årsfest - en prisfest uten like! Vi gleder oss masse.


Se alle nominasjoner her:
SKJEGG - symbolet på visdom, styrke og manndom!

Postet av Spaghetti Frisør den 11. Apr 2018

Skjegg har hatt en stor betydning i flere tusen år, både religiøst, politisk og kulturelt. Det er knyttet visse normer, verdier, holdninger og oppfatninger til denne ansiktspryden. 

Igjennom historien har skjegg hatt forskjellige symboler, betydninger og egenskaper, men fellestrekkene var at det uttrykket visdom, styrke og manndom. Noe vi mener det fortsatt gjør!

Den dag idag er det kanskje ikke vanlig å legge skjeggstubber i en eske og ta med innholdet i graven som det orientalske folkeslaget gjorde, og det er heller ikke strengt forbudt å tukle med som det var for isrealittene. Idag skal skjegget trimmes, defineres og fremheve din egne personlige stil! 

Vi i barberavdelingen på Spaghetti brenner for å personalisere skjegg så du kan bli den beste utgaven av deg selv. 

Vi opererer med tre ulike alternativer. Hva betyr de forskjellige behandlingene? Hvilken behandling passer for deg?

ForklaringPris
Line upVed en line up behandling markerer vi linjene rundt skjegget i ansiktet.200,-
SkjeggklippEn skjeggklipp vil kun definere skjegget du allerede har.350,-
SkjeggformDette er en fullskjeggsbehandling. Skjegget blir klippet og formet om, og det vil bli barbert frem definerte linjer. (line up)475,-
BarberingGlattbarbering med kniv.550,-


Bestill time på telefon 22 46 38 94 eller via nettbooking.

Ariona og Trine.


Kilder:
http://folkeminne.blogspot.no/...
Barbering og voksing av nesehår

Postet av Spaghetti Frisør den 16. Mar 2018


Har du vært innom og sett vår nye barberavdeling? 

Er håret for langt, eller skjegget ute av form? Vi tar oss av både det ene og det andre, og om du er av den tøffe typen - kanskje du våger å vokse nesehårene og? Det er forresten en forholdsvis ny behandling vi har startet med. Vi prøvde det selv og ble hekta! Resultatet varer vanligvis i 4-6 uker.TAPE EXTENSIONS

Postet av Spaghetti Frisør den 28. Feb 2018

Drømmer du om lange lokker, eller rett og slett bare mer fylde?  

Extensions er perfekt for deg som ønsker langt hår og ikke har tålmodighet til å spare i mange år før du får ønsket resultat. Med extensions kan du spare samtidig som du har drømmehåret. Hva er vel ikke bedre enn det? 

Men! Extensions brukes ikke kun for å få langt hår. Det er også for oss med en kort bob som man gjerne skulle ønske hadde litt mer volum, for de som har langt hår men gjerne skulle ønske det var fyldigere, for deg som har et skadet og behandlet hår som er litt mer pistrete enn man skulle ønske, eller for dere som har mistet hår etter graviditet og amming. 

Eller hva med litt fargespill?

Idag har vi hatt besøk av Great Lenghts som har gitt oss en grundig opplæring i tape extensions. Vi hadde to modeller som begge ønsket mer fylde, og det var ikke mye som skulle til for å få ønsket resultat. Vi er nå seks sertifiserte Great Lenghts tape stylister, og én som også gjør punkter i salongen. Kom innom for en uforpliktende konsultasjon :)