Spaghetti Frisør

Salongen vår

Postet av Spaghetti Frisør den 7. Des 2017

I høst pusset vi opp hele 1. etasje i salongen vår, og vi har nå fått vår egen herreavdeling som allerede er tatt godt i bruk. 


Kom innom for en titt!Advent

Postet av Spaghetti Frisør den 22. Nov 2017

Adventstiden er en høytid som markerer forberedelsene til julen. Gjør den spennende med en beauty kalender med et nytt produkt hver eneste dag i desember frem til jul! Dette er den perfekte kalender for døtre som liker å stelle seg med produkter i høy kvalitet, fint design og deilige dufter, eller en førjulsgave til venninne, søster eller en god kollega! 14 eller 40 år, dette vil falle i smak!

Her får du mye for pengene. Produktene har en størrelse på 30ml, 40ml, 50ml. 75ml og 100ml (sminke 5ml, hudpleie 7,5ml). Altså ikke små testere! I tillegg arrangeres en UNBOXING KONKURRANSE hver dag! Legg ut at du åpner en luke på instagram og tagg med #FRENDSUNBOX, så er du med i den daglige trekningen av hårprodukter til en verdi av kr 1000.

PRIS 799,- (verdi 1799,-)

Inneholder shampoo, conditioner, div. treatments, volum produkter, anti-frizz og shine produkter, pudder, dry shampoo, ansiktsskrubb, mascara, finishing spray +++Ny daglig leder - Kristine Bommen

Postet av Spaghetti Frisør den 24. Okt 2017

Kristine, 30 år og kommer fra et lite sted i Vestfold som heter Skoppum. Hun tok sin frisørutdanning gjennom Adam og Eva, da Oslo Frisørskole i Kristiansand.

Hun flyttet til Oslo i 2008 og startet på Adam og Eva Sandvika. I 2011 bestod hun svennebrevet, fortsatte og jobbe på Adam og Eva Sandvika frem til 2014, da flyttet hun på seg til Adam og Eva Fornebu og har jobbet der frem til nå.

Samtidig som hun har jobbet i salong har hun jobbet mye med utdanning både som lærer på skolen og på opplæringskontoret med lærlinger.

Det siste året har hun hatt en variert arbeidshverdag på skolen, opplæringskontoret, akademiet og salong.

Nå gleder hun seg til å komme tilbake til salong for fullt og er klar for nye utfordringer som avdelingsleder på Spaghetti.


Vi i salongen kjenner Kristine fra før av, og gleder oss masse til å jobbe med henne!


Bestill time på telefon 22 46 38 94Vilde Marie Bøhn Melhus

Postet av Spaghetti Frisør den 5. Okt 2017

Vilde er 22 år og er vårt nyeste teammedlem, hun kommer fra en liten bygd rett utenfor Kristiansand.
Hun tok frisørfag på videregående og fullført sin læretid hos A-salong på Sørlandssenteret og fortsatte her ett år etter dette. Hun fant videre ut at hun ville bygge på kunnskapene sine og flyttet til Oslo for å gå på makeupskolen Imageakademiet. 

Nå er hun både  frisør og certifisert makeup artist. 

Hun jobbet også som makeupartist på Inglot ved siden av skole for mer sminkeerfaring. Hun likte seg godt og bestemte seg for å bli i Oslo. Hun fant så tilbake til saksen og kam, søkte hos oss på Spaghetti frisør. Og begynte hos oss nylig.

Bestill time hos Vilde på telefon 22 46 38 94

Vi gleder oss masse til å jobbe med deg fremover, Vilde :)Hils på vår nye prosjektleder, Tina!

Postet av Spaghetti Frisør den 2. Okt 2017

Tina kommer fra Kongsvinger og visste tidlig at hun ville bli frisør.

Og hun fikk ikke bare jobb i Oslo, men også hos Adam og Eva! Da var hun overlykkelig og flyttet raskt til storbyen.
Tiden flyr i godt lag og i dette laget har Tina jobbet i 9 år. Det siste året har hun vært avdelingsleder i Adam og Eva Strøget, men også jobbet i flere salonger innenfor Adam og Eva Gruppen, som Nedre slottsgate, Gamlebyen og Storgata.
Hun har også jobbet som lærer på Adam og Eva skolen i to kull, vært med å gjort hår på Trinny og Susannah, Oslo Fashion Week og Oslo Runway. Hun er Redken Certified Haircolorist, og gjør både tape extention og punkt extention.

I et halvt år har hun hatt permisjon fra Adam og Eva for å drive en boulebar som heter Prindsen hage. Dette er en skjult skatt i Storgata som er ca 4000kvm, så da var det plutselig bare å kaste seg ut i en annen bransje. Dette bydde på nye muligheter for Tina i Adam og Eva Gruppen, og som prosjekt leder for en ny avdeling her hos oss. Dette er barber avdelingen som er nyoppusset i 1 etasje.

Bestill time hos Tina på telefon 22 46 38 94.

Vi gleder oss til å jobbe med deg fremover! :)Powered by: Bloc