Informasjon om smitteverntiltak

Postet av Spaghetti Frisør den 15. Jun 2021

Kjære kunde,

Vi gjør vårt ytterste for at ditt besøk skal være en god og trygg opplevelse. Vi følger helsemyndighetenes krav og råd til smittevern og er godt forberedt til ditt besøk. Vi skaper en trygg salong for deg som kunde og for alle våre medarbeidere.

VÅR KUNNSKAP OM SMITTEVERN 

Våre medarbeidere har gjennomført og bestått E-læring i smittevern fra Norske frisør og velværebedrifter i samarbeids med OsloMet, og er satt godt inn i bedriftens smittevernrutiner.


 TRYGG SALONG

Viktig informasjon før salongbesøk


BRUK AV MUNNBIND

Våre frisører bruker munnbind ved ansikt til ansikt behandlinger. Som ved barbering, klipp av skjegg eller farging av bryn o.l. Frisøren vil også bruke munnbind ved vasken. Du som kunde kan selv velge om du ønsker å benytte munnbind i salongen. Om du ønsker at vi skal bruke munnbind gjør vi dette. Snakk med din frisør om hva som føles mest komfortabelt for deg.

KOM FRISK

Har du feber, symptomer på luftveisinfeksjon, er pålagt hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan vi dessverre ikke behandle deg. Du må da avbestille din time hos oss og vi hjelper deg å finne en ny time.

KOM ALENE

Vi ønsker at du kommer til salongen alene, det er ikke mulighet for å ha med seg barn og/eller andre familiemedlemmer. Dette er grunnet kravet om avstand. Har du behov for ledsager skal salongen informeres om dette.

VASK HENDENE

Du skal sprite eller vaske hender ved ankomst og når du forlater salongen. Desinfiseringsmiddel står lett tilgjengelig for våre kunder ved inngangen.

HOLD AVSTAND

Vi har tilrettelagt med god avstand imellom arbeidsplasser på minimum 1 meter. Hjelp oss med å holde god avstand.

MOBILTELEFON, NETTBRETT OG PC BRUK

Disse er en potensiell smittekilde, og bør rengjøres/desinfiseres før de benyttes i salongen. Vi oppfordrer deg til å ikke bruke mobiltelefon, nettbrett eller PC.

IKKE TA PÅ PRODUKTER UNØDVENDIG

Vi vil begrense kontaktsmitte og ønsker derfor at du ikke tar på produkter unødvendig. Dette gjelder også for flater i salongen.

REN BEHANDLING

Alle kunder som skal behandles vil få hårvask. Skal du farge håret ditt ønsker vi at du møter med nyvasket hår.

REN SALONG

Vi desinfiserer arbeidsplasser og utstyr godt mellom hver kunde. Alle vil få en ren og  nyvasket kappe på ved behandling. Salongene blir rengjort jevnlig gjennom hele dagen og alle kontaktflater vil bli desinfisert hyppig.

Andre tiltak vi gjør som vil påvirke ditt besøk hos oss:

  • Din frisør vil følge deg under hele din behandling.
  • Bemanningen i salongen er tilrettelagt slik at det vil være god avstand mellom kunder og medarbeidere i salongen. 
  • Magasiner, blader og aviser er ikke tilgjengelig.
  • Vi tilbyr servering av vann, kaffe og/eller te.
  • Du er selv ansvarlig for å henge opp ditt yttertøy, din frisør vil angi hvor dette kan henges eller legges.
  • Vi ønsker at du betaler med bankkort. Vipps er også mulig.
  • Etter krav fra Helsedirektoratet er vi pålagt å registrere alle kunder med fullt navn (for- og etternavn) og kontaktinformasjon i våre systemer, hvor dette vil lagres. Dette er en del av beredskapen for smittesporing.

VI ØNSKER DEG HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS PÅ SPAGHETTI!

KLIKK HER FOR TIMEBESTILLING


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc