Spaghetti Frisør tok imot sine første kunder i 1980 - den gang i Frognerveien 20.

I en tid da mye skulle være likt, mente Per Kristian Idebøen at det var plass til en salong som skilte seg fra de andre. Som dyrket det individuelle og var helt i front med trender og teknikker. Og Spaghetti ble ikke som de andre. Med røffe, umalte veggflater hadde den nesten et industrielt preg, mens kundebehandlingen var det motsatte: sterkt fokus på individuell behandling og stil.

Underetasjen på Frogner ble fort for liten, og i 1986 flyttet Spaghetti til Bogstadveien - gaten med stor G på Oslo vest. Men konseptet var og er det samme: faglig dyktige frisører som gir kundene førsteklasses service i lokaler som skiller seg fra alle andre.

Frisørene er oppdatert på det nyeste innenfor klippeteknikker og fargedesign. Salongen tilbyr produkter fra håndplukkede leverandører som Adam og Eva på flaske, Shu Uemura, Redken, Kerastase, Björk og IGK.

Konseptet Spaghetti kunne sikkert tålt flere filialer i og utenfor Oslo, men Per Kristian er ganske tydelig:


"Det finnes bare én Spaghetti-salong. Men til gjengjeld har den de mest innovative,

kreative og faglig tunge i bransjen".



Velkommen til oss!