Hårtap

Hårtap forekommer både hos menn og kvinner, og skyldes ulike årsaker. Spaghetti Frisør tilbyr hårdeler som ser ut som ditt eget hår – les mer her!

RING 22 46 38 94
For timebestilling trykk her

Hårtap er et svært normalt problem både blant kvinner og menn. Med alderen mister de fleste menn alt eller store deler av håret, men for mange kan hårtap føre til manglende selvtillit og redusert livskvalitet. 


Da er det godt å vite at det er profesjonelle hos oss som kan kan hjelpe deg. Spaghetti Frisør tilbyr hårdeler som ser ut som ditt eget hår i samarbeid med produsenten Kabinett. Bestill gjerne en uforpliktende konsultasjon hos oss i dag dersom du lurer på om dette er et godt alternativ for deg.

Revolusjonerende hårdel

Hårdelen vi benytter oss av er laget av 100% ekte hår. Vi er stolte over å kunne tilby akkurat denne type hårerstatning. Det beste med hårdelen er at den blander seg perfekt sammen med ditt eget hår. 


Per dags dato er det ingen andre hårerstatninger på markedet med bedre kvalitet. Sammen med våre erfarne frisører vil du kunne tilpasse hårdelen slik at den passer perfekt til deg. 

Få mer hår uten kirurgi

Det finnes flere metoder for å få lengre eller tykkere hår, men disse er ofte mer inngripende. Med en hårdel kan du dekke over hårtapet og få mer hår uten noen bivirkninger eller arr. 

Slik festes hårdelen

Hårdelen limes på hodebunnen med et skånsomt lim som er vanntett. Huden får luft og pleie med de riktige produktene. Hårerstatningen sitter så godt at du skal kunne leve akkurat som før. Du vil få den absolutt beste veiledningen og opplæringen til å vare på hårsystemet.

Levetid på hårdelen

Vi kan ikke garantere levetiden til en hårdel, da dette varierer fra produktbruk og hvordan man generelt behandler hårdelen sin. Vi gir deg råd om hvordan du selv kan lime og stelle hårsystemet ditt for best vedlikehold.


Hårdelen kan byttes cirka hver 7. uke, men noen kan bruke de opp til 12 uker med en enkel servicetime.Hva forårsaker hårtap?

Den vanligste formen for håravfall kalles androgen alopesi, og er noe de fleste menn opplever med alderen. Det starter gjerne med at man får større viker og etter hvert utvikler man «måne».


Denne formen for hårtap er arvelig betinget og skyldes at hårsekkene blir påvirket av mannlige kjønnshormoner. En del kvinner opplever også hårtap på et eller annet tidspunkt i livet. Hårtap hos kvinner er imidlertid mer diffust og dempet enn hos menn.


Årsaker til hårtap hos menn og kvinner

Det er normalt å miste en viss mengde hår hver dag. Normalt sett mister vi mellom 50-100 hårstrå om dagen, men mange mister mer. Mister du bekymringsverdig mye, kan det være lurt å ta kontakt med lege, og vurdere medisinsk behandling.


Androgen alopeci er en sykdom som gir flekkvist hårtap. Sykdommen kan være arvelig, men blant annet psykisk stress og infeksjoner har også vært foreslått som utløsende faktorer hos disponerte mennesker.


De fleste med alopecia areata har mer enn én episode av hårtap i løpet av livet. De som blir rammet av alopecia areata får som regel håret tilbake i løpet av ett år.


En annen årsak kan være den autoimmune sykdommen alopecia totalis. Her kan man miste alt håret eller deler av hår som faller av hodet. Her blir pasienten delvis eller helt skallet.


Andre årsaker som kan gi hårtap: 


 • Arvelig hårtap

 • Aldring og overgangsalder

 • Psykiske plager

 • Autoimmune sykdommer

 • Mangelfullt kosthold

Forebyggende tiltak mot hårtap

Det kan være til hjelp å være skånsom mot hårstråene dine for å minimere hårtap. Selv om de fleste årsaker til hårtap dessverre ikke kan forebygges.

Noen hjelpemidler mot hårtap:


 • Sunn livsstil, mosjon og et sunt kosthold er alfa og omega for å gi hårsekkene tilstrekkelig med næring.

 • Begrens kjemiske behandlinger som for eksempel hårbleking.

 • Dusj håret i lunken til kaldt vann, og tørk håret naturlig eller med en hårføner med kald luft.

Vi kan gi deg håret tilbake!

Vi forstår godt at håravfall hos de aller fleste kan være tungt. Dersom du har begynt å miste håret og lurer på om hårerstatning er noe for deg, så ta kontakt med oss i dag. Vi kan gi deg råd om ditt hår og finne løsningen som passer deg best.


Spaghetti frisør Majorstuen

Vår innovative og behagelige salong ligger sentralt til på Majorstuen, nærmere sagt i Bogstadveien 31. Hos Spaghetti frisør finner du både Senior Art Directors med lang erfaring og talentfulle lærlinger som brenner for faget. 

Vi har et team på huset som har spisskompetanse innen behandling av hårtap hos både menn og kvinner.


Ring oss, eller enda bedre, kom innom oss for en uforpliktende og hyggelig prat om hva vi kan gjøre for ditt hår.

Gode grunner for å velge Spaghetti som din frisør

 • Over 15 års erfaring med hårtap og  hårerstatning. 

 • Vi fører en rekke kvalitets merkevarer som Shu Uemura og Redken.

 • Faglig sterke og dyktige frisører.

 • Vårt team er kreative og innovative. Vi holder oss faglig oppdatert innen de siste motene og trendene.

 


RING 22 46 38 94
For timebestilling trykk her