Din frisør i Bogstadveien

Spaghetti Frisør i Bogstadveien er en moderne og innovativ frisørsalong som tilbyr alle typer hårbehandlinger. Vi har også spisskompetanse innen behandling av hårtap.


RING 22 46 38 94
For timebestilling trykk her

Vår salong ligger sentralt til på Majorstuen i Bogstadveien 31, like ved Hegdehaugsveien. Hos oss møter du både Senior Art Directors med lang erfaring og talentfulle lærlinger. 


Bestill en time hos oss i dag hvis du vil ha en helt ny farge og frisyre eller bare klippe bort slitte spisser. Vi setter fokus på å gi deg en behagelig opplevelse og et fantastisk resultat. 


Hvis du er i nærheten og lurer på om vi har en ledig time, så tilbyr vi også drop-in. Velkommen til Spaghetti Frisør!

Frisørsalong med lang historie

Spaghetti Frisør åpnet dørene for første gang i 1980, den gang i Frognerveien 20. Vi vokste fort ut av lokalene på Frogner, og i 1986 flyttet vi til større lokaler med et sjarmerende og industrielt preg i Bogstadveien 31.


Vårt fokus har alltid vært å tilby våre kunder individuell behandling og fantastisk service. Våre frisører tar på seg både små og store utfordringer, og sørger for at du føler deg enda flottere når du går ut døra. 

Våre behandlinger

Vi tilbyr alle typer hårbehandlinger. Dersom du vil ha en større behandling med fargedesign eller lignende, så ta gjerne kontakt med våre frisører slik at vi kan sette av nok tid. 


 • Klipp og hodebunnsmassasje

 • Farge 

 • Foliestriper

 • Skjeggklipp

 • Hårkur

 • Føn 

 • Styling

 • Maskinklipp

 • Lugg 

 • Farging av vipper og bryn

 • Hårdel


Behandling av hårtap

Som en av få salonger i landet tilbyr vi også hårdeler som skjuler hårtap på en naturlig måte. I første etasje hos oss jobber frisør Marita Diesen, som driver firmaet Kabinett som spesialiserer seg på behandling av hårtap. 


Hårtap er i de fleste tilfeller helt normalt, og de fleste menn mister store deler av håret med alderen. Likevel er det mange som føler at hårtapet går på selvtilliten løs. Da kan vi tilby hårdeler som tilpasses din hodebunn og blander seg naturlig inn med resten av håret ditt. 

Hårdel – en naturlig form for hårerstatning

En hårdel er en form for hårerstatning som ikke gjør vondt å sette på, og som sitter så godt at du kan leve helt som normalt. Dette er et mindre drastisk alternativ til for eksempel hårtransplantasjon, som er permanent. 

Fordeler med hårdel

Gjenoppretter selvtillit: Å miste håret har ofte en innvirkning på selvtilliten. Hårdelen vil hjelpe med å gjenopprette selvtilliten.


Personlig tilpasning: Hårdeler kommer i forskjellige størrelser og kan tilpasses individuelt til personens hodeform og ansiktsform, samt tilpasset den eksisterende hårfargen og -teksturen.


Enkel å bruke: Hårdeler kan være enkle å bruke, og det finnes forskjellige typer å velge mellom, som for eksempel hårparykker og toupeer. De kan enkelt festes til hodet med spenner, tape eller lim.


Variert utvalg: Det er en rekke forskjellige stiler og lengder å velge mellom når det gjelder hårdeler. Dette gir personen muligheten til å velge en stil som passer deres personlige preferanser og behov.


Beskytter hodebunnen: En hårdel kan også beskytte hodebunnen mot solen og miljøet.


Lavt vedlikehold: Hårdeler krever vanligvis lite vedlikehold, og kan rengjøres og stylet på samme måte som naturlig hår.


Kostnadseffektiv: Mens hårtransplantasjon kan være en dyr prosedyre, kan en hårdel være en rimeligere løsning for de som ønsker å få tilbake en full og tykk hårmanke.


Hvis det skulle vise seg at du vil gå tilbake til ditt tidligere utseende, er det enkelt å ta hårdelen av igjen. Hvis du vil vite om en hårdel er noe for deg, så bestill en konsultasjon hos Kabinett.

Timebestilling og drop-in

Våre åpningstider er mandag-lørdag 09:00-18:00. Vi tilbyr også drop-in. Bestill en time hos oss i dag, eller ta kontakt med oss gjennom lenken nedenfor hvis du vil vite mer om en av våre behandlinger. 


Våre åpningstider: 


Mandag: 09:00-18:00

Tirsdag-torsdag: 09:00-20:00 

Fredag: 09:00-18:00 

Lørdag: 09:00-17:00 


Vi gleder oss til å se deg for din neste klipp. 


RING 22 46 38 94
For timebestilling trykk her