Vi gjør balayage i Oslo

Har du lyst til å friske opp håret ditt med noen myke og naturlige striper? Da bør du prøve balayage. Våre frisører har lang erfaring med denne teknikken. 

RING 22 46 38 94
For timebestilling trykk her

Spaghetti Frisør ligger sentralt til i Bogstadveien 31 på Majorstuen. Hos oss møter du flere dyktige frisører som tilbyr alle typer behandlinger, blant annet balayage. Hvis du lurer på om balayage er noe for deg, så les videre eller bestill en time hos oss i dag. 

Hva er balayage?

Balayage er en fransk stripeteknikk som betyr å «stryke» eller «male» på. Denne stripeteknikken har blitt veldig populær fordi den skaper en naturlig look med myke, solkyssede striper.


Balayage skiller seg litt fra vanlige foliestriper fordi man ofte ikke trenger å bruke folie og fordi man skaper en enda mykere overgang fra etterveksten og ut i resten av håret. 

Fordeler ved balayage 

Ingen synlig ettervekst

Balayage er ikke som annen farging eller striping der du må dra til frisøren regelmessig for å opprettholde resultatet. Denne stripeteknikken skaper ikke en hard overgang fra røttene til resten av håret, og derfor får du ikke en synlig ettervekst. Dette gjør at du slipper å bruke tid og penger på å dra til frisøren ofte, og håret blir ikke like slitt. 

Naturlig solkysset resultat

Balayage ble først kjent fordi kjendiser som Gisele Bundchen, Kim Kardashian og Jessica Alba begynte med behandlingen. Balayage teknikken gir mer spill og liv til håret og gjør at du ser ut som du har vært på ferie ved sjøen. Hvis du ønsker deg et ekstra subtilt resultat, kan du be om å få flere tynne striper gjennom hele håret. 

En rask og behagelig behandling

Med mindre du har veldig langt hår, tar det relativt kort tid å utføre en balayage-behandling. Hos oss kan du få litt luksus i hverdagen og slappe av med en kopp kaffe mens vi gjør deg fin på håret. 

Passer til alle hårfarger

Noe av det beste med Balayage er at det passer til alle! Balayage er en teknikk som kan brukes både på blondt hår og brunt hår, og på langt hår eller kort hår. Dette er en behandling som gjør håret en anelse lysere og er flatterende på alle. 


Les også: Frisør Majorstuen Hva er Reverse Balayage?

Etter balayage ble en populær hårtrend, oppstod også reverse balayage. Som navnet tilsier, er dette motsetningen til vanlig balayage. Med reverse balayage legger vi inn mørkere nyanser i håret for å skape dybde i håret. 


Reverse balayage passer spesielt godt for de som er blonde og vil ha en litt mørkere og mer dempet hårfarge. Hvis du planlegger å farge håret mørkere om en stund, kan reverse balayage være en fin, gradvis måte å få en litt mørkere farge.


Andre behandlinger

I tillegg til balayage, tilbyr vi en rekke andre behandlinger:

Klipp

Vi tilbyr alt innen klipp og maskinklipp, i tillegg til barneklipp. Vi kan også rådgi i forhold til hvilken frisyre som passer deg best. 

Fargebehandlinger

Vi tilbyr alt innen fargebehandling: farge, gloss, bleking og striping. Få en ny look med ny farge. 


Strukturomforming og extensions

Vi tilbyr behandling av hårstruktur, enten du vil krølle eller glatte håret. Vi tilbyr også extensions. 

Styling

Våre stylister kan style og sette opp håret i anledning bryllup og fest. Vi sørger for at du føler deg fresh på den store dagen. 

Behandling av bryn og vipper

Vi farger og former vipper og bryn. Velg mellom ulike pakker for den løsningen som passer deg best. 


Se vår prisliste her


 Vi gir deg råd om ditt hår

Hvis du vurderer å prøve Balayage eller reverse Balayage, så bestill en time hos Spaghetti Frisør i dag. Sammen kan vi finne nyansen som kler deg best. Vi kan også gi deg råd om hvordan du kan holde håret ditt sunt og vakkert.


Gode grunner for å velge Spaghetti frisør

  • Innovative

  • Faglig dyktighet

  • Fresh salong

  • Anerkjente produkter fra leverandører som Shu Uemura


Bestill en time gjennom lenken nedenfor, eller ta kontakt med oss på telefon: 22 46 38 94. Velkommen til Spaghetti Frisør! We love hair!RING 22 46 38 94
For timebestilling trykk her