Trygg Salong

Postet av Spaghetti Frisør den 14. Feb 2022

Kjære kunde,

vi gjør vårt ytterste for at ditt besøk skal være en god og trygg opplevelse. Vi følger helsemyndighetenes råd til smittevern og er godt forberedt til ditt besøk. Vi skaper en trygg salong for deg som kunde og for alle våre medarbeidere.

VÅR KUNNSKAP OM SMITTEVERN 

Våre medarbeidere har gjennomført og bestått E-læring i smittevern fra Norske frisør og velværebedrifter i samarbeid med OsloMet, og er satt godt inn i bedriftens smittevernrutiner.


 TRYGG SALONG

Viktig informasjon før salongbesøkKOM FRISK
Har du feber, tydelige symptomer på forkjølelse eller luftveisinfeksjon, ønsker vi at du tar kontakt med oss slik at vi får flyttet timen din.


MUNNBIND
Du trenger ikke bruke munnbind hos oss. Dersom du ønsker å bruke munnbind er det selvsagt i orden. 
 
 

VASK HENDENE
Du skal sprite eller vaske hender ved ankomst i salongen. Desinfisering vil stå lett tilgjengelig ved inngangen. Dersom du ønsker å vaske hendene finner du vårt toalett i andre etasje.


REN SALONG
Salongen blir rengjort jevnlig gjennom hele dagen og alle kontaktflater blir desinfisert hyppig.


VI ØNSKER DEG HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS PÅ SPAGHETTI!

KLIKK HER FOR TIMEBESTILLING
Stengt pga oppussing

Postet av Spaghetti Frisør den 3. Jun 2021

Vi holder stengt fra mandag 12. juli, til og med lørdag 31. juli, grunnet oppussing.

I denne perioden vil det være mulig og få time hos Hilde eller Veronica, da de skal jobbe på Adam og Eva Bogstadveien (link til salongen). Salongen ligger i Professor Dahls gate 3A. Åpningstidene her er 10-18. Du kan benytte deg av nettbookingen (direktelink) eller tlf. 21 01 40 30.

Etter lørdag 10. juli vil ikke våre telefoner være betjent.

Vi er tilbake på Spaghetti Frisør mandag 2. august kl. 09.00.

Vi ønsker alle våre kunder en god sommer!
Våre priser og nivåer

Postet av Spaghetti Frisør den 6. Mai 2021

Kjære kunde,

Vi kan tilby et bredt spekter av erfaring og nivåer hos oss. For å gjøre det litt enklere for deg å velge det nivået som passer deg best, kan du lese mer om hva de forskjellige nivåene betyr her.

SENIOR ART DIRECTOR

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisører. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har et høyt faglig nivå og lang ansiennitet. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva, og eksternt for samarbeidspartnere.

Pris for klipp er kr 1420.

Sølve og Per Kristian ligger på dette nivået.

ART DIRECTOR

Våre Art Directors har en solid kundekrets og høy fagkompetanse. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva, og eksternt for samarbeidspartnere.

Pris for klipp er kr 1230.

Pr. dags dato har vi ingen frisører på dette nivået.

SENIOR STYLIST

Våre Senior Stylister har fullført og bestått det interne opplæringsprogrammet og har bestått svennebrevet.

Pris for klipp er kr 1150.

Anne og Daniel ligger på dette nivået.

LÆRLING: STYLIST

Våre Stylister er lærlinger som har fullført det interne opplæringsprogrammet og som er klare for å ta svennebrevet. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført det interne opplæringsprogrammet. Stylister har ingen rabatter på fargebehandlinger.

Pris for klipp er kr 990.

Regine ligger på dette nivået.

LÆRLING: JUNIOR STYLIST

Våre Junior Stylister er i siste fase av internopplæringen. Disse lærlingene har nå god erfaring på kundebehandling. Oppfølging er fortsatt viktig, noe de får av faglig leder i salongen. Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior Stylister. Hos Junior Stylist får du 25 % på fargebehandlinger.

Pris for klipp er kr 730.

Emilie ligger på dette nivået.

LÆRLING: JUNIOR

Våre Juniorer er i første fase av internopplæringen. Disse lærlingene har tett oppfølging under kundebehandling. Våre Juniorer har fullført Adam og Eva Skolen. Kunder bes beregene ekstra god tid for behandlinger hos Juniorer. Hos Junior får du 50 % på fargebehandlinger.

Pris for klipp er kr 470.

Pr. dags dato har vi ingen lærlinger på dette nivået. 

Sølve som teamleder på Brudemessen.

VI ØNSKER DEG HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS PÅ SPAGHETTI! 

KLIKK HER FOR TIMEBESTILLING
Et hav av muligheter

Postet av Spaghetti Frisør den 9. Okt 2020

Vi på Spaghetti støtter årets TV-aksjon gjennom "klipp med mening", som i år går til WWFs
arbeid for å bekjempe plast i havet. TV-aksjonen går av stabelen søndag 18. oktober.

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene! BLI MED Å SPLEIS MED OSS: 

Trykk her: www.spleis.no/spaghetti
Vi åpner gradvis fra 27. april

Postet av Spaghetti Frisør den 8. Apr 2020

Spaghetti Frisør vil gradvis åpne fra 27. april. Vi venter nå på retningslinjer for smittevern og kan pr. i dag (8. april) ikke si noe om åpningstider og kapasitet, men vi er optimistiske. Vi regner med at restriksjonene vil gi oss begrensninger i forhold til normal drift. Vi jobber nå, i samarbeid med resten av bransjen om en bransjestandard i henhold til myndighetenes krav om smittevern. Spaghetti frisør er opptatt av at alle kunder og ansatte skal seg føle seg trygge i vår salong. Vi ber om forståelse for eventuelle endringer i oppsatte timer fra 27. april grunnet smitteverntiltak.


Vår nettbestilling er stengt inntil videre. For de av dere som har time mellom 14. - 27. april vil dere bli kontaktet for ny time. Vi vil også i denne perioden frem til 27. april holde salongen åpen for produktsalg onsdager og lørdager klokken 12:00 - 14:00. 


Ønsker alle en god påske! Ta vare på hverandre, vi gleder oss til å se dere igjen fra 27. april.
Hilsen alle oss på Spaghetti