MET

Postet av Spaghetti Frisør den 3. Mai 2016

Met gallaen, formelt kalt Costume Institute Gala også kjent som Met Ball, er en årlig innsamling for Metropolitan Museum of Art's Costume Institute i New York.

Hvert års event feirer temaet for årets utstilling og gjestene må kle seg formelt og ta inspirasjon fra temaet.

Årets var "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology"


Favoritten er Clare Danes sin Zac posen "glow in the dark" kjole!


Oscar 2016

Postet av Spaghetti Frisør den 29. Feb 2016

Ta en titt på våre favoritter fra Oscar utdelingen fra i natt!

Og en stor gratulasjon til Leonardo Dicaprio med sin første Oscar!
MARI SANNES

Postet av Spaghetti Frisør den 7. Okt 2015

Mari startet sin frisørutdanning i 2004 på Adam og Eva skolen i Kristiansand. Hun er opprinnelig fra Larvik men flyttet til det glade Sørland når hun var 12 år.

Etter å ha jobbet noen år både i Kristiansand og Oslo valgte hun å ta en pause fra faget. I denne perioden jobbet hun et par år i barnehage, på kontor og tok en 8 måneder lang backpacker tur.

Da reisen var over bestemte hun seg for å prøve seg som frisør igjen. Hun startet på A-salong i Kristiansand og kjente etter kort tid at dette var noe hun ville satse på igjen. Etter 1,5 år der ønsket hun å utfordre seg selv, lære mer innen faget og søkte seg derfor til oss på Spaghetti.

Hun står klar til å ønske nye og gamle kunder velkommen!VIPPEBØY

Postet av Spaghetti Frisør den 20. Mar 2015

For noen uker siden var jeg å besøkte Hilde og jentene på Klinikk Adam og Eva i Bogstadveien. Jeg har lenge ønsket vippeextensions, men etter å ha blitt introdusert for vippebøy var jeg ikke lenger i tvil. Det skal vare i hele 6 uker å gi et flott og naturlig resultat. I tillegg er det kjempeenkelt å holde ved like. Du vil få et våkent blikk uten bruk av mascara, og et enda flottere resultat mèd. En superenkel måte å føle seg litt ekstra vel på!

De bruker en helt ny teknikk som ikke er skadelig på vippene dine. LvL lashes vil gjøre dine egne vipper enda vakrere. Behandlingen tok en snau time og var helt smertefri!
Anbefaler alle som ønsker et åpent og fint blikk om å besøke Klinikk Adam og Eva. Der er det flinke behandlere og gode priser. Jeg er i hvert fall kjempefornøyd!

Her er et før og etter bilde:
Ring: 90260142 eller gå inn HER for bestilling du også!


//HanneEXTENTIONS

Postet av Spaghetti Frisør den 9. Mar 2015

Forandring?

Extentions trenger ikke alltid være fullt sett med platinalange lokker som synes!
Om man trenger fylde, volum, litt mengde i front eller en effekt men uten at man vil farge kan det extentions være et fint alternativ!

Her følger noen bilder jeg har gjort!

Her er vist teip:

Her er vist punkter:Her er vist teip:

Her er vist punkter:Håret vi bruker kommer fra Great Lenghts.

Great Lengths bruker kun tempelhår av beste kvalitet, og handler direkte fra templene uten noen mellomledd. Håret kommer fra India hvor hinduismen er en utbredt religion der de ofrer håret sitt i et tradisjonelt ritual.
Indisk tempelhår er av høy kvalitet, da det aldri eller svært sjeldent har vært utsatt for kjemiske behandlinger.
Great Lengths kjøper kun opp det beste håret og innfargingen skjer på samme skånsomme måte som blir brukt på kasjmir, ull, silke og lin.

Great Lengths bruker ikke giftige kjemikalier (dvs. ammoniakk eller blekemidler) i de-pigmentering eller pigmenterings prosessen. I stedet blir pigmentene sakte trukket ut av håret og erstattet med nye. Dette er en prosess som kan ta opptil tre uker. Hele prosessen med en hårstreng tar opptil 3 mnd.
Fordelen med denne langsomme prosessen er at håret tar minimum skade, og fargene sitter svært godt.

Skjellaget på håret er intakt og har derfor sin naturlige elastisitet, noe som gjør det lett for kunden å forme å style. Håret kan farges og strukturbehandles dersom det skulle være nødvendig.

Det er mange forskjellige festemetoder på markedet i dag. I de fleste systemer har det vært problemer, hvor skjellaget er fjernet fra håret og tilført silikon for å få et sunt utseende. Det ser fint ut, men etter noen vask når silikonet er vasket vekk har kunden et stort problem som da ender opp hos frisøren.

Great Lengths keratinet er bygd opp på samme molekylære struktur som håret. Dette gjør påsettingen utrolig sterk og skader ikke kundens eget hår. Keratinet har evnen til å utvide seg i vann og trekke seg sammen igjen når håret tørker, med andre ord, keratinet føyer seg etter kundens hår.

Teipextentions er og et alternativ, alle har forskjellig utgangspunkt og ønsker.

Info Great Lenghts!

//Sølve