HØSTENS HÅRTRENDER

Postet av Spaghetti Frisør den 9. Aug 2016

Vi beveger oss sakte men sikkert vekk fra varme sommerdager med naturlig saltvannshår til den litt mer kjølige og mørke tiden av året; høsten. Med større jakker (og etterhvert høye skjerf) kommer også andre hårtrender enn det luftige og ledige sommerhåret. Denne høsten skal vi leke oss med tekstur, hårpynt og knuter.Alle bilder er hentet HER
Husk: Book time til jul nå!

Postet av Spaghetti Frisør den 2. Nov 2015

Ja det er litt tidlig, men ukene går fort til jul.

Listene hos våre frisører fylles raskt opp til julebord og julefeiring så vær tidlig ute om det gjelder styling til fest eller den gode gamle juleklippen.

Catwalken i høst viser mye fine hestehaler og ponytails. Eller hvorfor ikke kjøre fancy "grorudpalme" til julebordet? Det synes vi er kult!


Gleder oss til å se faste og nye kunder frem mot jul :)//Bente

HALLOWEEN

Postet av Spaghetti Frisør den 26. Okt 2015

Halloween er rett rundt hjørnet! har du kostymet klart, men enda ikke bestemt deg for hvordan håret ditt skal være? Vi kan hjelpe deg med noen gode, og enkle tips og triks!

Ønsker du et stort rufsete uttrykk så anbefaler vi deg å bruke:
  • Føner
  • kam
  • hårspray
  • krølltang
  • børste
For å oppnå dette resultatet kan du begynne med vått hår og føne det opp ned for å oppnå volum som er et bra utgangspunkt. Deretter tuperer du, begynn bakerst og jobb deg fremover. Jobb gjerne i seksjoner slik at du har kontroll over det du gjør. Spray og tuper om hverandre for å få ett best mulig og holdbart resultat.

Hvis du ønsker krøller bruker du samme fremgangsmåte og deler håret i mindre seksjoner, jo tynnere seksjoner jo mere kontroll får du og en mer spenstig krøll, hvis du deler inn i tykkere/større seksjoner får du en mykere krøll. Du kan også legge til tilbehør hvis du ønsker det, bare lek deg frem!

Her er noen inspirasjonsbilder


//Ariona
"The Mob!"

Postet av Spaghetti Frisør den 30. Jun 2015

"The mob"

Etter noen år med "altfor" mye langt hår, er bransjen underernært på halvlange og korte frisyrer. Boben er å vil alltid være en klassiker, og har kommet som "lob" (lang bob) og wob (wavy/bølger bob).

The mob klippes i et isolert frament nederst i nakke (fra nederst på krestlinja og ned. Selv om formen er gradert, klippes den i økende lengder så det blir en "usynlig" disconectsion.
Guiden er på midten og bli kortest ved å strekke (overdirigere) de neste passe'ene slik at formen blir konkav. Mob'en blir ankerpunktet i frisyren, og kan kombineres med mange korte og halvlange frisyrer.Chop it off!


//Trond
L`orèal It Looks med vår egen Sølve

Postet av Spaghetti Frisør den 23. Feb 2015

I dag er Sølve på L`orèal Akademiet med hele teamet og presenterer L`orèal It Looks for Adam og Eva Gruppen. Kurset går over 2 dager med gjennomgang av flotte It Looks og etterfulgt av workshop for deltagerne.

Nå skal de ut på turne i Norge å holde kurs og visninger for andre i bransjen.

Her er en smakebit av det Sølve har presentert i dag:Modellen er vår egen Iselin og Hanne har vært på kurs og blitt inspirert.
Følg med så kommer vi med flere bilder etter hvert:)

// Noreen