Stengt pga oppussing

Postet av Spaghetti Frisør den 3. Jun 2021

Vi holder stengt fra mandag 12. juli, til og med lørdag 31. juli, grunnet oppussing.

I denne perioden vil det være mulig og få time hos Hilde eller Veronica, da de skal jobbe på Adam og Eva Bogstadveien (link til salongen). Salongen ligger i Professor Dahls gate 3A. Åpningstidene her er 10-18. Du kan benytte deg av nettbookingen (direktelink) eller tlf. 21 01 40 30.

Etter lørdag 10. juli vil ikke våre telefoner være betjent.

Vi er tilbake på Spaghetti Frisør mandag 2. august kl. 09.00.

Vi ønsker alle våre kunder en god sommer!
Våre priser og nivåer

Postet av Spaghetti Frisør den 6. Mai 2021

Kjære kunde,

Vi kan tilby et bredt spekter av erfaring og nivåer hos oss. For å gjøre det litt enklere for deg å velge det nivået som passer deg best, kan du lese mer om hva de forskjellige nivåene betyr her.

SENIOR ART DIRECTOR

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisører. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har et høyt faglig nivå og lang ansiennitet. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva, og eksternt for samarbeidspartnere.

Pris for klipp er kr 1420.

Sølve og Per Kristian ligger på dette nivået.

ART DIRECTOR

Våre Art Directors har en solid kundekrets og høy fagkompetanse. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva, og eksternt for samarbeidspartnere.

Pris for klipp er kr 1230.

Pr. dags dato har vi ingen frisører på dette nivået.

SENIOR STYLIST

Våre Senior Stylister har fullført og bestått det interne opplæringsprogrammet og har bestått svennebrevet.

Pris for klipp er kr 1150.

Anne og Daniel ligger på dette nivået.

LÆRLING: STYLIST

Våre Stylister er lærlinger som har fullført det interne opplæringsprogrammet og som er klare for å ta svennebrevet. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført det interne opplæringsprogrammet. Stylister har ingen rabatter på fargebehandlinger.

Pris for klipp er kr 990.

Regine ligger på dette nivået.

LÆRLING: JUNIOR STYLIST

Våre Junior Stylister er i siste fase av internopplæringen. Disse lærlingene har nå god erfaring på kundebehandling. Oppfølging er fortsatt viktig, noe de får av faglig leder i salongen. Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior Stylister. Hos Junior Stylist får du 25 % på fargebehandlinger.

Pris for klipp er kr 730.

Emilie ligger på dette nivået.

LÆRLING: JUNIOR

Våre Juniorer er i første fase av internopplæringen. Disse lærlingene har tett oppfølging under kundebehandling. Våre Juniorer har fullført Adam og Eva Skolen. Kunder bes beregene ekstra god tid for behandlinger hos Juniorer. Hos Junior får du 50 % på fargebehandlinger.

Pris for klipp er kr 470.

Pr. dags dato har vi ingen lærlinger på dette nivået. 

Sølve som teamleder på Brudemessen.

VI ØNSKER DEG HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS PÅ SPAGHETTI! 

KLIKK HER FOR TIMEBESTILLING