Et hav av muligheter

Postet av Spaghetti Frisør den 9. Okt 2020

Vi på Spaghetti støtter årets TV-aksjon gjennom "klipp med mening", som i år går til WWFs
arbeid for å bekjempe plast i havet. TV-aksjonen går av stabelen søndag 18. oktober.

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene! BLI MED Å SPLEIS MED OSS: 

Trykk her: www.spleis.no/spaghetti
Vi åpner gradvis fra 27. april

Postet av Spaghetti Frisør den 8. Apr 2020

Spaghetti Frisør vil gradvis åpne fra 27. april. Vi venter nå på retningslinjer for smittevern og kan pr. i dag (8. april) ikke si noe om åpningstider og kapasitet, men vi er optimistiske. Vi regner med at restriksjonene vil gi oss begrensninger i forhold til normal drift. Vi jobber nå, i samarbeid med resten av bransjen om en bransjestandard i henhold til myndighetenes krav om smittevern. Spaghetti frisør er opptatt av at alle kunder og ansatte skal seg føle seg trygge i vår salong. Vi ber om forståelse for eventuelle endringer i oppsatte timer fra 27. april grunnet smitteverntiltak.


Vår nettbestilling er stengt inntil videre. For de av dere som har time mellom 14. - 27. april vil dere bli kontaktet for ny time. Vi vil også i denne perioden frem til 27. april holde salongen åpen for produktsalg onsdager og lørdager klokken 12:00 - 14:00. 


Ønsker alle en god påske! Ta vare på hverandre, vi gleder oss til å se dere igjen fra 27. april.
Hilsen alle oss på Spaghetti