Om høst og hårtap

Postet av Spaghetti Frisør den 30. Sep 2015

Blir børsten ekstra full av hår når du grer deg på høsten?

Det er helt normalt, vi mister 50-100 hårstrå hver dag. I perioder med mye hårtap anbefaler vi å bruke lite varmeverktøy for å unngå ekstra slitasje.
Det viktigste er å bruke produkter som holder hårrøttene åpne og friske slik at nytt hår kommer lett tilbake.

Redken Cerafill
er fantastisk for dette. Håret vokser raskere tilbake og mange får også tettere hårvekst da "gamle" hårrøtter vekkes til liv igjen. Den vanligste årsaken til hårtap er stress, sykdom og medisinbruk, dette kan lett gjøres noe med. Årsaken til hårtap hos menn er oftest grunnet endringer av hormoner.

Serien til Redken kommer for normalt/lett hårtap og for kraftigere hårtap.

Kom innom oss på Spaghetti for mer info så hjelper vi deg med å få med riktige produkter til dine behov hjem.

Nyt høsten med håret i god behold!Om børsten din ser slik ut etter å ha gredd det få ganger, kan Redken Cerafill hjelpe til å redusere og erstatte hårtap.


Redkens Cerafill er enkel å bruke og tar ikke ekstra tid ved bruk om morgenen.


Serien har to stylingprodukter som har fortykkende effekt på håret mens du venter på resultatet. de krever ikke at du bruker føhner når du styler.

Les mer om hårtap her: Wikipedia


//Bente


Nyhet! One United!

Postet av Spaghetti Frisør den 8. Sep 2015

Redken har lansert nye ONE UNITED!


Redken’s One United all-in-one multi-benefit treatment er sulfat-fri, paraben-fri

og tilbyr 25 fordeler i de tre kategoriene: kambarhet, beskyttelse og skjønnhet.

Øyeblikkelig resutater og forbedret kambarhet for alle hårtyper og teksture.

One United’s teknologi består av et Cationic Complex,som inneholder ladede

kation agenter som fester seg til håret for å gi glatthet og pleie, i tillegg til en unik

Kera-Care teknologi (bestående av xylose og hydrolyzede plante proteiner),

som beskytter mot varme og Coconut Oil for glatthet, mykhet og glans.-Sølve
HAIR INSPIRATION FOR MEN

Postet av Spaghetti Frisør den 22. Jan 2015

Det finnes så mange fine frisyrer for dere herrer der ute! Enten du vil ha en klassisk frisyre, en mer rocka frisyre, eller rett og slett bare en helt casual frisyre, er det utrolig hva en fin klipp og en god voks kan gjøre med både deg og håret ditt. Her er noen veldig fine hårfrisyrer som er blitt vist av American Crew:
Og har du ennå ikke funnet den perfekte stylingen til håret ditt? Kom innom oss, så hjelper vi deg gjerne med det!/Iselin
Enkel styling - perfekt til juletider

Postet av Spaghetti Frisør den 18. Des 2014

Nå som julen er rett rundt hjørnet passer det bra med et enkelt styling-tips. Myke romantiske krøller slår aldri feil, spesielt ikke rundt juletider.

Vask håret dagen før du skal krølle det. Da tar håret enklere form og krøllene holder seg hele kvelden. Påfør et lite pump av Shu Uemura's fantastiske Essence Absolue olje i håndkletørt hår, og tørk håret.

Spray et varmebeskyttende produkt i hele håret, vi brukte Fabricate 03 fra Redken. Dette er en tørrspray som beskytter håret for varme og samtidig gir hold til krøllene. Har du et hår som tar dårligere form, bytt gjerne til Iron Shape 11, som har høyere hold faktor.Del håret inn i flere seksjoner, hvor mye hår du har i hver seksjon avhenger av tykkelsen på håret eller hvor store du ønsker at krøllene skal bli. Du trenger ikke nødvendigvis å være så nøye på inndelingene, da en tilfeldig inndeling kan være med på å skape mer tekstur og liv i krøllene.

Vi brukte vår absolutte favoritt Waving Wand fra Cloud Nine når vi skulle lage disse krøllene. Denne tangen er stor og gir de flotte Hollywood-krøllene alle gjerne vil ha. Hold krølltangen horisontalt fra hodebunnen og start med å legge håret nærmest hårfestet vanlig over tangen. Hold et fast grep i håret og twist hele armen slik det er vist på bildet under.Vent noen minutter til du er helt sikker på at alle krøllene er helt kalde. Ta tilslutt en naturbørste å gre lett over krøllene for å få et naturlig og fint resultat. Avslutt med å påføre en fin finishingspray med godt hold. Her brukte vi Forceful 23 av Redken.Kom gjerne innom og besøk oss i Bogstadveien 31.


/ISELIN OG HANNE
JULEKAMPANJE

Postet av Spaghetti Frisør den 4. Des 2014


Julegavetips

Vi har fått inn superfine gaveinnpakninger med flotte produkter fra Redken og Pureology.
Mangler du gave til mor, søster eller kjæreste?
Eller kanskje bare en liten julegave til deg selv
Kom innom oss da vel:)

Pris: Redken kr 599,- Shampoo, Conditioner og Kur (Verdi: kr 1010,-)
Pris: Pureology kr 559,- Shampoo, Conditioner og Pleieprodukt (Verdi: kr 905,-)


Dette er produkter som vil gi styrke til skadet og svekket hår, mykhet til tørt hår eller god beskyttelse og pleie for fargebehandlet hår.
Ta vare på håret ditt i vintertiden:)