EXTENTIONS

Postet av Spaghetti Frisør den 9. Mar 2015

Forandring?

Extentions trenger ikke alltid være fullt sett med platinalange lokker som synes!
Om man trenger fylde, volum, litt mengde i front eller en effekt men uten at man vil farge kan det extentions være et fint alternativ!

Her følger noen bilder jeg har gjort!

Her er vist teip:

Her er vist punkter:Her er vist teip:

Her er vist punkter:Håret vi bruker kommer fra Great Lenghts.

Great Lengths bruker kun tempelhår av beste kvalitet, og handler direkte fra templene uten noen mellomledd. Håret kommer fra India hvor hinduismen er en utbredt religion der de ofrer håret sitt i et tradisjonelt ritual.
Indisk tempelhår er av høy kvalitet, da det aldri eller svært sjeldent har vært utsatt for kjemiske behandlinger.
Great Lengths kjøper kun opp det beste håret og innfargingen skjer på samme skånsomme måte som blir brukt på kasjmir, ull, silke og lin.

Great Lengths bruker ikke giftige kjemikalier (dvs. ammoniakk eller blekemidler) i de-pigmentering eller pigmenterings prosessen. I stedet blir pigmentene sakte trukket ut av håret og erstattet med nye. Dette er en prosess som kan ta opptil tre uker. Hele prosessen med en hårstreng tar opptil 3 mnd.
Fordelen med denne langsomme prosessen er at håret tar minimum skade, og fargene sitter svært godt.

Skjellaget på håret er intakt og har derfor sin naturlige elastisitet, noe som gjør det lett for kunden å forme å style. Håret kan farges og strukturbehandles dersom det skulle være nødvendig.

Det er mange forskjellige festemetoder på markedet i dag. I de fleste systemer har det vært problemer, hvor skjellaget er fjernet fra håret og tilført silikon for å få et sunt utseende. Det ser fint ut, men etter noen vask når silikonet er vasket vekk har kunden et stort problem som da ender opp hos frisøren.

Great Lengths keratinet er bygd opp på samme molekylære struktur som håret. Dette gjør påsettingen utrolig sterk og skader ikke kundens eget hår. Keratinet har evnen til å utvide seg i vann og trekke seg sammen igjen når håret tørker, med andre ord, keratinet føyer seg etter kundens hår.

Teipextentions er og et alternativ, alle har forskjellig utgangspunkt og ønsker.

Info Great Lenghts!

//Sølve