Enkel styling - perfekt til juletider

Postet av Spaghetti Frisør den 18. Des 2014

Nå som julen er rett rundt hjørnet passer det bra med et enkelt styling-tips. Myke romantiske krøller slår aldri feil, spesielt ikke rundt juletider.

Vask håret dagen før du skal krølle det. Da tar håret enklere form og krøllene holder seg hele kvelden. Påfør et lite pump av Shu Uemura's fantastiske Essence Absolue olje i håndkletørt hår, og tørk håret.

Spray et varmebeskyttende produkt i hele håret, vi brukte Fabricate 03 fra Redken. Dette er en tørrspray som beskytter håret for varme og samtidig gir hold til krøllene. Har du et hår som tar dårligere form, bytt gjerne til Iron Shape 11, som har høyere hold faktor.Del håret inn i flere seksjoner, hvor mye hår du har i hver seksjon avhenger av tykkelsen på håret eller hvor store du ønsker at krøllene skal bli. Du trenger ikke nødvendigvis å være så nøye på inndelingene, da en tilfeldig inndeling kan være med på å skape mer tekstur og liv i krøllene.

Vi brukte vår absolutte favoritt Waving Wand fra Cloud Nine når vi skulle lage disse krøllene. Denne tangen er stor og gir de flotte Hollywood-krøllene alle gjerne vil ha. Hold krølltangen horisontalt fra hodebunnen og start med å legge håret nærmest hårfestet vanlig over tangen. Hold et fast grep i håret og twist hele armen slik det er vist på bildet under.Vent noen minutter til du er helt sikker på at alle krøllene er helt kalde. Ta tilslutt en naturbørste å gre lett over krøllene for å få et naturlig og fint resultat. Avslutt med å påføre en fin finishingspray med godt hold. Her brukte vi Forceful 23 av Redken.Kom gjerne innom og besøk oss i Bogstadveien 31.


/ISELIN OG HANNE


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.