TROND MARTINSEN

Postet av Spaghetti Frisør den 18. Feb 2015

Meet Trond!


Vår kjære Trond vokste opp på Røa og Romsås, og ble allerede som 12-åring inspirert til å bli frisør etter et mer eller mindre vellykket besøk hos Barberer´n på Grorud.

Etterhvert flyttet han til Romerike, begynte som ryddegutt i Lillestrøm og avsluttet læretiden på "Sagens hårdesign" i Strømmen.
Han var deretter med på oppstarten av tre salonger (Lørenskog, Hønefoss og Strømmen), før han bestemte seg for å starte noe eget. Han fikk med seg en god kollega og startet salongen HAIR.

De satset på frisørleverandøren Wella, og Wella på dem. Startet et kursteam og reiste rundt i landet for å holde kurs i klipp, farge, styling, hår- og-trendvisninger.
Etter det fikk han med seg en annen kollega, for så å starte avdeling nr. 2 (HAIR Classic).
Kursviksomheten var hovedsaklig i samarbeid med Wella, men også noen mindre leverandører. Holdt bla. et eget klippekurs/visning i Kalmar i Sverige, av alle steder!

"Det gikk så det suste" frem til de rev lokalet der de hadde hovedsalongen HAIR.
Salong nr. 2 ble for liten, og etter 4-5 år sammen ble det naturlig å gå hver for seg.

( Bildet nederst til høyre er et eksempel på hva Trond inspireres av. )

Trond savnet veldig å jobbe mer urbant, så da ble veien kort til Per Kristian og SPAGHETTI frisør. Her kunne han få jobbe selvstendig som frisør paralellt med litt stylingvirksomhet.
Hadde i en overgang noen hår- og trendvisninger på Oslo spektrum, en egen "bli ny" serie på Metropol TV og noe styling for blader og magasiner.

Han hadde en ganske "fri" stil, og følte for å fordype seg mer teknisk. Da gikk turen først til Gun-Britt i København og så til selve kjernen, SASSOON ACADEMY i London.

Selv om Trond forsatt søker en del ut (byer-Tokyo next, kunst og natur), er det ingenting som inspirerer han mer enn kunder og
kollegar på SPAGHETTI frisør hvor han "har fått holde på siden slutten av forrige århundre".


Ring 22463894 for å booke time!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.