TA GODT VARE PÅ HÅRET DITT I SOMMER

Postet av Spaghetti Frisør den 10. Jun 2015

Endelig er sommermåneden juni her, og vi nordmenn elsker jo å oppsøke sol og varme. Enten om det er her hjemme i Norge eller om vi velger og dra utenlands. Det finnes jo ikke noe bedre enn å sitte ute dagen lang å kjenne solen varme. Men da er det også viktig å ta godt vare på håret ditt, ved å beskytte det mot solen. Enten det er ved bruk av en stor solhatt eller gode produkter. Vi vil absolutt anbefale deg og bruke solbeskyttelses serien fra Redken; Color Extend Sun.

Håret blir kraftig svekket i solen, og uten beskyttelse vil solen trekke ut pigmentene i håret ditt, og fargen vil falme. I Redkens Color Extend Sun serie er det både shampo, balsam, kur og en leave-in spray som vil hjelpe deg med å ta vare på fargen din, og ikke minst hårkvaliteten.


AFTER-SUN SHAMPO OG AFTER-SUN CONDITIONER
Shampoen er helt optimal å ta med seg til varmere strøk hvis du skal bade mye. Den renser håret skånsomt og fjerner klor, salt og mineralavleiringer uten å tære på hårfargen. Håret etterlates mykt og forfrisket, og brukes etter soleksponering. Conditioneren gir pleie, styrker og beskytter soleksponert hår, i tillegg som den gir langvarig glans.REFLECTIVE GLOW LEAVE-IN SPRAY OG AFTER SUN MASK
Leave-in sprayen er supergod å spraye i håret før man går ut døra eller man skal nyte en dag på stranda. Den gir fantastisk glans og inneholder UV-filter som beskytter håret mot solskader og fargefalming. Den kan sprayes på enten tørt eller fuktig hår.
I tillegg har denne serien en fantastisk energigivende gele-krem maske. Den vil gjenopprette gløden og tilstanden til fargebehandlet, og soleksponert hår.
//Iselin og Noreen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.