Prisnivåer på Spaghetti

Postet av Spaghetti Frisør den 2. Jul 2015


Adam og Eva Gruppen opererer med forskjellige nivåer fra Junior 1 til Senior Art Director. Her får du en oversikt om hva de forskjellige nivåene betyr, og hvem som er på hvilket nivå hos oss på Spaghetti.SENIOR ART DIRECTOR
Våre Sr. Art Directors har mange års erfaring som frisør og ett godt renomme i bransjen. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og ansiennitet i Adam og Eva, og når man skal opp til nivå Sr. Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Sr. Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.
Noreen
Per Kristian
AndresKlipp: 1100kr / Styling: 1100kr pr time
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer
ART DIRECTOR
Våre Art Directors har en god kundekrets og høy fagkompetanse. Når man skal opp til nivå Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.
Sølve
Bente
Anne-Britt
Trond

Klipp: 940 kr / Styling: 940 kr pr time
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer.SENIOR STYLIST
Våre Senior Stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og tatt svennebrevet. Fra Sr. Stylist nivå kan våre ansatte prøve seg på audtition på Adam og Eva Akademiet, og begynne å jobbe med kurs og opplæring internt og for våre samarbeidspartnere.


Klipp: 870 kr / Styling: 870 kr pr time
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer


STYLIST
Våre stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og bestått sin internvisning. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram. De er fra dette nivået å finne på vår nettbestilling.

Iselin

Klipp: 750 kr / Styling: 750 kr pr time
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåerJUNIOR 1, 2 og 3
Adam og Eva Gruppen sine juniorer går i gjennom et kvalitetssikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæringen som er delt inn i tre nivåer, og skal gjøre våre juniorer trygge og effektive i faget. Juniorene får tett oppfølging av fagligleder og deltar på treningskvelder 4 ganger per måned i regi av Adam og Eva Opplæringskontor.JUNIOR 3
Junior 3 er i siste fase av internopplæringen. Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling, men oppfølging er fortsatt viktig. Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior 3, og de kan ikke bestilles på nettbestilling.

Klipp: 620 kr / Styling: 620 kr pr time
20% avslag på fargebehandlingerJUNIOR 2
Junior 2 er i andre fase i internopplæringen. Lærlingen har noe bredere erfaring på kundebehandling. Oppfølging og kvalitetssikring er fortsatt viktig under behandlingen.
Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior 2, og de kan ikke bestilles på nettbestilling.HanneVictoria

Klipp: 520 kr / Styling: 520kr pr time
30% avslag på fargebehandlingerJUNIOR 1
Junior 1 er i førstefase av internopplæringen og har tett oppfølging under kundebehandlingen. Junior 1 har fullført Adam og Eva Skolen. Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior 1, og de kan ikke bestilles på nettbestilling.


Klipp: 340 kr / Styling: 340kr pr time
50 % avslag på fargebehandlinger


Ring å bestill time på 22463894
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.