HÅRKURER VI ANBEFALER

Postet av Spaghetti Frisør den 12. Okt 2015

Vi går nå inn i en periode i året hvor været er veldig skiftende. Dette påvirker både hud og hår. Du har kanskje tenkt på at håret ditt føles ekstra tørt eller brusete om dagen? Dette er et tegn på at håret ditt trenger fuktighet. Ved å bruke en god fuktighetskur, vil dette minske problemet ditt betraktelig. Her er tre gode kurer fra Redken vi anbefaler deg:

ALL SOFT HEAVY CREAM
Dette er en mykgjørende kur til tørt og sprøtt hår. Den er en fuktighetsgivende krem-kur som mykgjør selv de tørreste hårtyper. Håret vil føles mykt, velpleiet og får strålende glans etter bruk.

DIAMOND OIL DEEP FACTES
Dette er en kur som gir smidighet og glans til slitt og matt hår. Kuren er meget intensiv, styrker og pleier håret fra innsiden. Den etterlater håret sterkere, smidigere og med en overlegen glans.

FRIZZ DISMISS INTENSE SMOOTHING TREATMENT

Denne krukkekuren er beregnet til et litt mer grovere og uregjerlig hår. Den gir næring og mykhet til håret, samtidig som den temmer frizz. Beskytter også håret mot luftfuktighet.
For å få best utbytte av kuren er det viktig at du vasker håret først med shampo. Deretter skyller du ut, og klemmer ut så mye vann som mulig av håret. Etter det påfører du kuren jevnt ut i lengdene og lar den sitte i 5-15 minutter. Til slutt skyller du ut kuren og avslutter med en god balsam.

Kom gjerne innom oss på Spaghetti så hjelper vi deg med å finne riktig kur som passer akkurat for ditt hår!

//Iselin


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.