Vasker du håret riktig?

Postet av Spaghetti Frisør den 30. Okt 2015

Å vaske håret er en del av hverdagen til de fleste, men har du tenkt over om du gjør det riktig? Det finnes faktisk en riktig og en gal måte å vaske håret på.

1. Bruker du riktige produkter? For å få en optimal hårvask er det viktig å tenke på hvilke produkter som er tilpasset din hår-type. Har du fint, grovt, slitt, tørt eller et krøllete hår? Dette er viktig å tenke på når du skal velge sjampo og balsam.

2. Bruker du riktig temperatur på vannet i dusjen? Når du vasker håret skal du helst ha lunket vann. Dette er fordi varmt vann vil tørke ut hår og hodebunnen, noe som kan resultere i flass.

3. Fukt håret godt før du påfører sjampo slik at det blir enklere å fordele produktet jevnt utover hele hodebunnen.

4. Konsentrer deg om hodebunnen og ikke lengdene. Det er hovedsaklig hodebunnen som må bli renset. Masser sjampo godt inn i hodebunnen helt til det begynner å skumme, deretter kan du dra sjampo-skummet utover i lengdene. Det er ikke nødvendig å masserer lengdene da det skaper slitasje.

5. Husk å sjamponere tò ganger. Første gangen er for å løse opp fett og smuss, andre gangen er for og rense det ut.

6. Bruk balsam! Balsam inneholder mye pleie, og det er det lengdene dine trenger. Håndkletørk håret ditt før du smører inn en god mengde med balsam. Balsamen skal helst virke noen få minutter for å få full effekt av produktet.

7. Skyll godt. Deretter kan du påføre de produktene du vanligvis bruker.
Kom innom salongen så kan vi sammen finne ut av hvilket produkt som passer deg best.


//Victoria og Ariona

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.